<< Jelly is sweet, but Jellyna is Sweeter >>

29 September 2009
Posted by Jogger

Hurmm... ari ni saya akan mengulas satu blog yang direkemen oleh kawan saya. Kawan saya nih ada blog tapi blog dia jarang2 update.... so saya suruh dia updet dlu baru bleh saya review... kejamkah?? Ok. Blog ini kepunyaan Jellyna, ibu kepada sorang anak perempuan yg sgt kiyut tahi lalat nyer dipipi. Jellyna mmg seorang yang suka sharing, bak kata nyer "sharing is caring".

URL:

Ulasan:
  • Bila bacer entry Jellyna ni, mmg citer pasal makanan dan tempat makan. Memang akan dia kasik review sejujur2 nya. Cuma ada baiknyer dia sharekan sekali lokasi tempat yang dia makan tu.
  • Lagi satu, Jellyna ni peminat Croc. so bolehlah share dengan dia pasal croc ni.
  • Asben dia nih suka masak.... so jadi Chef at Home kat umah dorang
  • Jellyna sangat rajin update blog. So mmg berbaloi-baloi melawat blog dia
Antara post yang menarik untuk dijengah:

2 jogger:

jellyna said...

hi tuan punya blogjog. wah tak sangka blog saya terpilih untuk direview. time kasih banyak-banyak saya ucapkan... :)

Jogger said...

tenkiu Jellyna. U lah orang pertama yang reply dgn pantas. uhuhuh. Dah dapat award jgn lupa arr masukkan dlm blog anda