<< Aku Pijak Kau >>

01 October 2009
Posted by Jogger

Semalam yang tidak hangat kerana saya ketandusan blog utk direview. Bukan xder.... tapi yang betul2 menusuk pemikiran saya tu jer yang x muncul2.

Tapi hari ini, ada satu blog yang betul2 menarik minat saya. Walaupun dia baru start, tp saya rasa memang berbaloi-baloi untuk tengok + lepak kat blog dia. Mintak2 dia slalu apdet, baru layannnnn.

URL:

Ulasan:
  • Memula, saya nak umumkan bahawa dia menggunakan "Bahasa2 Orang Dewasa". So, kenalah baca dgn pemikiran rational.
  • Nabil Fizri sebennarnya dia meluahkan perasaan tetapi yang MENARIKnya, ayat dan perkataan yang digunakan mmg tidak jangka oleh akal fikiran, paling tidakpun fikiran saya.
  • Tapi saya mengaku kekadang ada entri di blog dia yang mmg saya tak paham apa yang dia nak sampaikan.
  • Gaya penulisan ala2 puitis tetapi x tahu nak klasifikasikan apa. Tapi mmg lain2. So saya namakan dia "Altenatif Puitis"
  • Pendek kata, "Nabil Fizri, teruskan berblog"
Antara post yang menarik untuk dijengah:

2 jogger:

Nabil Fizri said...

mak ai.
lu buat review blog waa??
ha.
waa bru 1bulan 3hari b'blogging.
btw, time kasih.























tang url post tu..
lu buat 2entry same.he3

Jogger said...

huhuhuh.... sajer kasik lu semangat blog beb. nnt lu kecik hati x ramai melawat