<< MelzBlogger >>

18 November 2009
Posted by Jogger

Akhirnya, saya dapat juga mencuri masa untuk membuat satu review. Blog nih sebenarnya telah lama saya blogjog kat situ. Mcm hari2 gak lah lepak kat situ. Akhir2 nih, kitaorg lebih banyak berinteraksi melalui YM. Dan kat situlah saya mengenali Melz yang tidak lokek berkongsi idea2 gile untuk menaikkan income nuffnang

Saya yakin juga, antara ramai2 pengunjung kat sini, yang mengenal si Melz nih

URL:

Ulasan:
  • Melz sangat suka tolong orang. Tanya je apa dia psl blog, dengan rela hati dia jawab.
  • Selain itu, MelBlogger juga ada info mengenai tips2 blog yang lain dari lain, mp3 download & movie
  • Melz juga ada wat kuiz utk sapa2 yang jengah. Uniknyer, trafik akan share antara blog dia dgn blog kita. Dan ada hadiah2 menarik.
  • Secara peribadi, mmg byk yang dia share utk kita semua. So, apa kater meh kita serbu blog dia.
  • Blog Melz best kerana tips blog yang lain dari lain, kuiz berhadiah, berpikiran depan dan senantiasa berevolusi.
  • Blog Melz x best kerana kekadang bercelaru skit blog dia, idea yang melimpah2 ruah tapi tidak diterjemahkan dengan tersusun.
  • Rakan Klik Nuffnang Blogjog
Antara post yang menarik untuk dijengah:

6 jogger:

Melz said...

thnx bro blogjog ! aku tersangat berterima kasih terhadap apa yang kau katakan .

yeap bagi aku sememangnya cara penyampaian aku agak tidak tersusun kerana antara 1 point dengan 1 point yang lain . itu disebabkan cara berinteraksi di dunia maya agak berlainan dengan cara aku bercakap :) akan aku improve cara penulisan aku untuk kau faham dan aku minta maaf sekiranya apa yang aku bagi tau selama ini buat kau kurang faham :)

Aku akan improve insyaAllah thnx again bro :)

ween said...

Melz blogger yg baik n friendly. xlokek ilmu :)

SeE-DaH said...

aah.. kenal melz jgk.. ehhe
dri situ la blajar byk bnda.. dri tukar layout, naikkan traffic.. n mcm lagi la..
best..
:p

jijie said...

hehe..betol3!

pssst... erm..mmg nuff ads kat blog kite tu slalu bw masalah la..huhu..walaupun da letak 3...T_T

moralnya : kalau tak kuar gak nuff ads tu, buat la pape yg patut ye..kihkih

s h a r v i na said...

i know him! ;)

aemyLina™ said...

congrat.. ur the winner...:)