<< Dia Aina >>

11 November 2009
Posted by Jogger

Hari ini kita akan BlogJog blog Cik Aina, kerna dia bicara apa sahaja. Huhuhuh. Saya review bukan kerana dia awek cun atau matanya yang cantik, tapi content blognya yang menarik. Dan saya rasa excited & jeles sbb dia dah cash outkan duit nuffnang dia... Adehh

URL:

Ulasan:
  • Cik Aina nih sorang yang amat ceria. Asik2 gelak jer. Kalo tgk entry dia pun x byk citer sedey nih
  • Dalam blog dia, mmg xde spesific tema. Apa yg melintas kat kepala dia, tu yang dia tulis tuu.
  • Oh yerk, Cik Aina nyer blog sgt kiyut. Bnyk gak dia nyer additional features yg boleh diciplak. Kan Aina?
  • Susah betul nak carik citer dia dgn balak dia. Rahsia laa tu konon. Chait
  • Satu jer yang mmg menghampeh kan saya. Tidak boleh right click. Kekadang tu nak bukan multiple tap pun x leh.... tapi saya faham sbb dia x mo harta2 dia diciplak.
Antara post yang menarik untuk dijengah:

Labels:

4 jogger:

♥Hernee Nazir♥ said...

nk tnye.. nape linknye ke blog mencarut sana sini.. ;)

Jogger said...

huhuhuh... tq hernee. silap link. dah betulkan daaa

Melz said...

silap jogger. dia asyik nak muntah ajer ! huh hahaha padan muka kau aina !

lizz said...

muntah lah si aina satgi kene puji byk2 ni,wakakaka!!