Tidak hari2 indah

24 November 2009
Posted by Jogger

Sejak dari minggu lepas, ada something wrong pada diri ini. Serba tak kena beb. Tido tak basah, mandi tak kenyang, makan tak lena. Hanya mampu rajin untuk blogjog jer. Review pun saya rasa mcm hampeh je final output.

Kalo dulu2, bila rasa diri tidak kena jer, pegi main ping pong sampai 3 pagi. Takpun mandi bawah shower lama2. Dilulangi, mandi sahaja, tidak terlibat dgn aktiviti main layang2. (Bab2 cenggini, Siggplus & QQQ mmg pro). Tapi sekarang, dah tak mujarab dah tu.

Bila diri nih tak keruan, mulalah emosi tak stabil. Akibatnya, terkasar bahasa dgn salah sorang kawan. So, sekiranya dia masih sudi membaca blog ini, Selagi lagi maafkan laaa. Nanti saya belanja eskrim.

11 jogger:

jijie said...

nk eskren paddle pop yang rainbow eh..hihi~

Jogger said...

bulih2.... tp kena tggu raibow kuar dlu ar

shidah said...

ar ah..
aiskrim leh merapatkn hubungan yg renggang..:p

s h a r v i na said...

dgn blanje aiscream ley ke ter-kwn blik?ehe..

btw, thanks drop kat my page! ;)

Jogger said...

Shidah,

tu arr cuba blanjer dia eskrim... kalo dia x mau baru arr cokelat

Jogger said...

alaa vina..

kalo u nak jugak.. nnt i beli lebih utk u for ur burfday present

lionteen said...

kite kdg2 xdpt cntrl perasaan..
tu yg kdg2 leh singgung prasaan org..
huhu..

lizz said...

biasa mende2 macam ni. selagi idup, selagi ko rase ade nafas bau busuk mase hembus kat tangan tuh..selagi tu akan ada masa2 macam ni. kehkehkeh,

relax beb. ko kawan dengan org yang ceria2. sure idup ko bahagia macam rainbow woo. hehehe

jijie said...

wah...nmpknye cik jijie yg memulakan fenomena rainbow disni..lalala~

Melz said...

erm.. betul tuh. tak semua hari kita indah ;(

Jogger said...

mel... kalo x indah... kt gi lepak taman gombak indah