I Wanna Be a Project Alpha TV Star!

30 March 2010
Posted by Jogger


I Wanna Be a Project Alpha TV Star! Korang pun nak tak? Sememangnya ini adalah peluang anda untuk masuk ke national TV dan menjadi bintang blogger yang glamer. Camna nak masuk?? Senang jer. Aku dah simplified penerangan dia seperti di bawah:

1) Guna webcam laptop anda dan rakam video dgn menyatakan betapa ruginya kalo Project Alpha tak pilih korang. Ala2 ujibakat ar. So start selling yourself... :)

2) Submit video tadi ke Ruumz. Siapa2 yang belum register, sila register dlu. Lepas register, pilih @ join dgn group Project Alpha. Banyak pilihan tau. Semuanya ada kat belah kiri skrin korang.

3) Baru tekan upload video tadi beserta tajuk dan biadota... ehh biodata korang yerk.

4) Langkah terakhir, suruh kengkawan voting @ likes video korang tu.. Jangan lupa baca term & condition ok?

3 orang pemenang bertuah akan jadi guest blogger pada Project Alpha musim ketiga dan hadiah2 seperti berikut

Tempat pertama akan memenangi:

i) Penginapan di 360 Hotel Kuching, Kuching, Serawak selama 3 hari 2 malam dengan sarapan pagi untuk 2 orang.

ii) Hamper hadiah Adidas ACTION 3 bernilai RM100.00(termasuk South Africa 2010 mini replica ball)

iii) Prepaid P1 W1GGY bernilai RM199.00


Tempat kedua dan ketiga

i) Hamper Adidas ACTION 3 bernilai RM100.00(termasuk South Africa 2010 mini ball)

ii)
P1 W1GGY Prepaid bernilai RM199.00

Keterangan lanjut, klik kat sini


Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups

3 jogger:

mcjust.lol said...

wahh hebat-hebat!! =D

Meowwwww said...

Meowwwww

where said...

hoho..hebat..
thanx for da info..
hehe..xjoin kowt..
aku budak baru lagi..=p