I Love Nuffnang - Date Night Screening

14 April 2010
Posted by Jogger


Salam,

Terima kasih yang tak Nuffnang kerana jemput aku ke Date Night Screening. Dan ternyata date nite aku dgn wifey mmg besh giler. So antara2 blogger yg aku jumpa Kak Tash, CikHel, Aus, Bean, dan YobSumo. Yang aku kenal laa. Sempat jugalah lepak2 kat Secret Recipe sebelah TGV tu.

Yang paling penting, citer tu mmg superb komedi dia. Lawak x hingat. Sinopsis dia korang boleh carik sendiri kan. Cuma yang aku nak kongsi ialah sang suami akan ambil risiko supaya sang isteri selamat. Yang bestnya, diaorang nih menipu sbb terpaksa dan penipuan dorang nih to the max. Muahahah.

Yang kedua, bagi yang dah kawen tu, kena create sedikit excitement dalam kehidupan sehari2. Sebab, kita akan melalui rutin hari. pegi keje, balik keje, kemas, masak & tido. So, kena buat sedikit kelainan seperti bercuti time tgh minggu dan pegi makan tpt yg agak mewah sket ker.

Satu dialog yang aku x boleh lupa dlm citer nih ialah bila sang suami bergaduh dgn Mr Triplehorn. sambil saling bermakian" F you! (bacer eff you). Berbalas ulang frasa tu. Last2, sang suami bengang cakap "Shut up you mother F'er" (baca shut up you mother effer)....

So rating aku untuk movie nih 4.5/5 bintang... Lawak giler

10 jogger:

helena's said...

cikhel gelak tanpa henti!hahahaha

lionteen said...

mau g tgk jgk..
huhu

||| PöJìé PööH ||| said...

waaahh bestnyerrr rugi xjoin!

Jogger said...

me too..

|| nemo mimosh || said...

tahu takpe..klaka ok..anyway, shaye juge berada ditempat kejadian..salam kenal..:)

kak ina kl said...

salam..tak per..jumpa hari sabtu ni..kamu gi ker idak?

Aus MeLankoLik said...

rate bagi penuh ,
aku bg 16 bintang dari 5 bintang , hahahak .
gelak tak hingat punye , hahahak

Jogger said...

nemo... sy igt muka kamoo... huhuh salam kenal

Jogger said...

kak ina... xpegi... lain event jumpa lagik

Jogger said...

aus.... mmg terbaik arr citer tuu