Malam2 ku yang penuh

13 April 2010
Posted by Jogger


Salam,

Malam ni aku akan pegi tgk movie Date Nite... Excited giler wife bila aku kater nak bawak dia gi tgk wayang. Yelah... lebih 2 tahun x gi dating cenggini. Aku pun seronot gak. Jumpa geng2 blogger tu. Oh, tu malam Selasa.

Pada hari Isnin, lepas aku plak gi meeting persatuan penduduk kat tpt aku tu. So, outcome dia, aku telah dilantik utk mengisi program para remaja. Aduh, walaupun aku dah di penghujung remaja dah, tapi dorang lantik aku gak. Katanya, aku boleh memimpin.... boleh tu mmg boleh... tp pimpin ke jalan mana tu, tak tau arr. Tepuk dada tanya iman, (Iman GTO eyriqazz pun boleh tanya gak)

Pada malam Rabu plak, aku kena organize meeting utk Kelab Remaja ni. Sesungguhnya, kena wat pengisian program utk dorang nih. Takat yang ada cadangan, panjat gunung, paintball & futsal. Tapi kena usha bajet gak... takut mahal sgt tak jalan gak nnt.

Aku masuk kelab tu pun atas invitation pengerusi dia. Sbb ketua pengerusi tu jiran aku. So x bleh nak elak2 dah. Sebelum nih pun dah beribu2 alasan aku bagi tapi dia soh join gak.Kata dia, orang mcm aku nih susah nak jumpa. Mahahhahah. Tak tau arr dia ikhlas ke idak. Samada ayat pancingan jer. Oleh kerana aku dah terlantik, maka aku pun dgn penuh amanah aku akan laksanakan.

Pada hari Khamis laks, kemungkinan besar aku akan pegi jumpa orang utk business proposal aku tu. Kalo korang dok polo blog aku nih, ada entry pasal benda tu...


8 jogger:

helena's said...

jumpe malam nih okeh!!

suhanazainal said...

aktiviti ko dah makin kencang sekarang. hebat hebat. ;-)

ps: nak inform, blog aku http://suhanazainal.blogspot.com telah berpindah ke http://iamsuez.blogspot.com. tq.

Jogger said...

huhuh cik hel. jumpa di sana di sana disanaaaa

Jogger said...

okeh sue... noted... nnt aku singgah

Kazaztan Team said...

saya pula tiap2 mlm bukak kelas tuisyen...ehehhhehe

enyheartsdiamond said...

jogger dah kawen? eny br tau ;p

Jogger said...

kazaztan.... tuisyen apa?? memasak ker??

Jogger said...

leks eny... jgn kuciwa tau.... muahahah