Perkembangan Blog

30 September 2010
Posted by Jogger

Salam,

Sekarang ni aku agak bangga dgn rakan2 blogger aku. Kalo dulu, suma kecik2 anak, tapi skrg dah mega belaka. Banyak jugak aku tgk, yg dapat invitation dari nuffnang, siap jemput hi tea dan sebagai. Tu pun belum kira yg dlu iklan nuffnang payah nak lekat, tp skrg nih asik2 buffered jer. Baguslah

Yang aku paling perasan, sapa usaha keras untuk memajukan blog dari segi layout dan content, sure menjadi pilihan ramai. Kalo tak, korang boleh lihat blog aku nih. Sungguhpun begitu, aku pun masih bangga melihat korang berkembang pesat. Dan aku ucapkan tahniah atas usaha masing2. Kalo nak listkan blog sapa yg meningkat. Sure panjang berjela. Korang pun tahu sapa korang kan.... So sendiri mau hingat laa.


Labels: ,

2 jogger:

blogsyarih said...

erm..sekarang ni dah ramai ada blog. maka jadi la macam-macam trend...

Eyriqazz said...

hasil teguran blogjog laa byk saya perbaiki dan Alhamdulillah, rezeki berblogging dimurahkan...

thanks bro..semoga bro murah rezeki selalu