<< Unzipped >>

06 October 2009
Posted by Jogger

Setelah sekian lama, barulah saya berjaya menonton cerita Geng: Pengembaraan Bermula. Memang ketinggalan betul saya nih. Hahahah. Almaklumlah, sejak Cik Hannani Zhafirah nih ada. mmg x sempat nak pegi tgk wayang. Nih pun pinjam DVD mama.

Memang besh laa citer nih. Dan x sesia luangkan masa utk tgk citer nih. Yang paling penting, Cik Hannani Zhafirah boleh duduk diam tgk citer nih. Dia paling exicted kalo si Oopet nih muncul. So, lepas nih kena beli since Cik Hannani Zhafirah amatlah bersopan santun bila menonton citer ni.

rajoo & sapy & oopet

Blogjog hari ini telah direquest utk melihat satu blog. Dgn rasa rendah diri saya telah membaca blog itu dan berpendapat agak menarik dari segi content dia ar. Penulis adalah seorang student dari UITM

URL:
Ulasan:
  • Blog yang memaparkan kisah hidup Wawa, sebagai remaja yang baru masuk ke alam universiti.
  • Yang bestnyer, kita boleh baca blog dia dari lepas SPM ke UITM. So, boleh tgk perubahan yang berlaku, mcm mana dia masuk U.
  • Tapi kalo dia criter pasal boifren dia. Mak ai... mmg mcm dunia ni dorang yang punya.
  • Kekadang tu, x terpikir apa yang Wawa nih pikir, mcm nak jd organ donor. Tp baguslah kan??
Antara post yang menarik untuk dijengah:


1 jogger:

wawa said...

aww :) thank u! my email add najwa.arifah@yahoo.com