<< Love Today >>

12 October 2009
Posted by Jogger

ari weekend ari tu penuh dgn jemputan open hse. tp satu pun saya x pegi.... sebab ari sabtu adik saya convo & hari ahad, open house disebelah mertua. so mintak mahap yer kawan. Tapi apa yang beshnyer, terasa dapat meluangkan masa yang berkualiti bersama2 Hannani Zhafirah. Atleast itu yang saya rasa, walaupun mungkin tidak. Masa time saya convo dlu, kami pakat2 cari blazer utk pakai. kawan2 saya suma dpt coat ala2 bruce lee + raihan. tapi, sbbkan saya sygkan duit, so saya pinjam jer dr abg saya. Tapi pic kena carik dlu

Coat convo masa saya dahulu

So entry hari ini, menceritakan kawan fizikal saya, suhanazainal. Kenal minah nih dari zaman dia anak dara, pastu dia terjerumus ke geng DOTA then sampai laa hari ini. itu pun berbual thru YM.
So, ada bende yang mmg saya tertarik dgn blog dia. meh kita tgk....

URL:
Ulasan:
  • Suhanazainal, kawan seopis aku dlu. Awek yg amat garang, tp dlu2 dia join kita org main DOTA di waktu opis. So mmg laa slalu kena marah dgn bos2. Sekarang dah ada anak sorang. So, harap2 ko jaga anak ko lebih baik dari ko jaga hero masa ko main dota. Jgn marah.
  • So, saya bukannyer "biased", tapi mmg blog dia best jugak arr nak dijenguk. lagi2 citer pasal Syamiel. So ciyut.
  • Ada satu entry tu, dia citer pasal geng Bendera. baguslah sue, aku sokong ko.
Antara post yang menarik untuk dijengah:

7 jogger:

suhanazainal said...

omaigod...i'm touched. hehe dah lame takde perasaan begini sejak berakhirnye zaman2 tulis testimonial kat friendster. :P

anyway thanks dude!

suhanazainal said...

oi, bile mase aku garang oi?!

geng bendera tu ape? ade aku cite ke? oo entry tajuk 'ha jom!!' eh?

Jogger said...

entry: korang nih melampau....


kang nama geng dorang "Bendera"

suhanazainal said...

oo lupe plak. haha. aku bayangkan geng2 positif tadi (kite la tu). geng bendera yg itu geng negatif. hehe....

suhanazainal said...

amdi, u shud read this, ade cerita pasal ko gak:
http://suhanazainal.blogspot.com/2009/01/ha-jom.html

Jogger said...

sue, ko dah tau nak gantung banner tu kat tepi?? kalo x tau sila buzz aku

suez said...

dimaklumkan blog yg direviewkan ini telah berpindah ke http://iamsuez.blogspot.com