Ms Lionteen now known as Mrs Potato

03 December 2009
Posted by Jogger

Huhuuh

Salam. Ms Lionteen aka Fiza telah memMisterPotatokan diri dia utk contest di Mr Potato. Rajin bebenor dia masuk contest ni. Kalo saya... mintak mahap ler. Sebabkan saya malas masuk, saya tolong dia utk carikkan vote. Since, untuk masa utk vote dari 29 Nov hingga 5 Dec, apa kater kita kita spam vote utk dia. Kalo dia menang, dia nak banjer Mr Potato.. kan Lionteen?

Cara nak vote kat sini (saya copy paste dr blog dia)

sehari leh vote skali..

sng je..

uol xyah pun nk dftr2..

uol g lmn web ni..www.misterpotato.com.my.

then..

1st..klik kat 1st mister potato cntest..kat bhgian ats..

klik glry page

klik vote

klik pic lionteen..nm fizaz..

pic nye mcm kat bwh ni..

tekan butang vote..selesai...

tuk lebih yakin kan uol tuk vote ni..

uol tgk video ni..

vote tau..

syg uol sume..

***************************************************************end of copy paste******

So tolong2 lah Rakan BlogJog kita. SiggPlus ko mmg wajib tolong sbb nuff ko asik2 kuar Mr Potato jer

4 jogger:

lionteen said...

wah..
lionteen sgt terharu tau...
thx tau..
tu la..
hope mng n dpt blnje mkn kamu sume yg vote kan..
hehe..

lili11 said...

Saya suka potato chip. Sedap!!

jijie said...

da tgk da vid clip ni..ade org letak kat fb..hehe

Jogger said...

vote2... jgn x vote