Jogger adalah artis?

04 January 2010
Posted by Jogger




Semalam, kalo aku jadi artis, aku rasa semua wartawan hiburan bengang dengan aku. Bukan apa, aku rasa soalan2 tipikal dorang tu aku boleh jawab lain dari jawapan2 standard dari artis. Ye lah, kalo korang tgk jawapan2 artis tu, mmg ada template die.

So, kat sini antara2 soklan yang biasa ditanya pada artis baru atau lama:

Wartawan Hiburan (WH): Ada peminat2 yang ternampak u selalu berdating dengan gadis2 hot & seksi di Malaysia, seperti Scha Al Yahya, Lisa Surihani, Nora Danish. So, ramai orang anggap u nih playboy?

Jawapan tipikal (JT):Eh!! Mana ada, tu kawan je tu.

Jogger (J): Saya memang selalu keluar dengan ramai gadis yang hot & seksi. Tapi saya kuar dengan dorang sebab nak tau yang mana sesuai untuk jadi calon isteri. Kalo takat tgk tb, x tau ada chemistry ke idak.

(WH): Ada juga yang mengatakan u nih seorang yang mata duitan. Betul ke?

(JT): Mana ada. x baik tau tuduh camtu

(J): Betul. Mana ada orang kat dunia nih tak pentingkan duit. Kalo tak camna nak sara hidup, beli kereta & keperluan hidup. Kan?

(WH): U nih slalu pegi disko?

(JT): Ada lah. Tapi jarang2.

(J): Selalu jugaklah. Pegi pun utk dengar lagu. Bukan gi minum arak. Lagipun, kalo ada rezeki boleh jumpa artis2 perempuan. Senang sket nak tolak jadi calon isteri.

(WH): Ok, soalan terakhir. Ada yang berpendapat u suka pada kaum sejenis.

(JT): Tak baik fitnah. I nih laki sejati laaa. Auuwww

(J): Memanglah. Kalo u pegi berpoya2 atau bercuti takkan nak ajak pompuan. Kang org kater bawak anak dara orang ke hulu ke hilir. Sebab tu i suka kaum sejenis utk buat aktiviti begitu.

Demikianlah aku nyer berangan sebelum tido semalam... Agak2 jawapan aku nih boleh jadi template baru utk artis2 malaysia ker?




Labels:

10 jogger:

Along25 said...

Dasat gak jawapan u ae hihihihihi!

Jogger said...

Dah biasa jawab da dgn wartawan... huhuhuh

jijie said...

hehe... kontroversi betul

Jogger said...

huhuhu kurangkan kontrovesi, tingkatkan prestasi

ilah said...

haha
haru kpala otak wrtawn kalo ader artis yg jawap cm 2..

:)

Jogger said...

tu yang Jogger x mo jadik artis tuu

Kazaztan Team said...

tu sbb ko bkn artis...bingai..

Jogger said...

huhuhh tau takper Kazaztan

Liyanaroxx said...

uish...jawapan yg perit tapi mampu membuatkan wartawan TERJAH tak tdo malam!=P

Jogger said...

uhuhhu... susah gak dpt artis cam jogger nih kan?