Terima Kasih Nuffnang

19 March 2010
Posted by Jogger

Salam,

Terima kasih en Nuffnang kerana menerima entry aku yg suka bau orang wangi tu. Kalo nak dibandingkan dgn Eyriqazz, mmg kecil2 ayam jer apa yg aku menang. Tapi, aku tetap bersyukur.

Oh yer, aku rasa mmg aku x dpt invitation pegi ke Gatsby Deodorant Fair tu. Xperlah... xder rezekikan... takpun, sbb aku pakai Adidas v3, so boleh pegi event Gatsby... Logik tak?

Anyway thanks again NN, saya sayang kamu. Dan akan sayang lebih lagik kalo NN kat blog nih berkelip2 sepanjang zaman....

9 jogger:

Fhad said...

ko x dapat ivitation tu ke?

Jogger said...

x dpt beb... muahahhaha

helena's said...

cikhel pon tatau dpt g ke tak nih..

Jogger said...

hahahah xper arr pegi ar. ramai kwn2 ada tuu

saya_arief said...

NN ni b'kelip time owg tdo smua..

Billet-DOux said...

congratz! huhu. kaya dah jogger..

booduck babsale said...

mari melawat blog saya
htp://booduckbabsale.blogspot.com

Sesumpah said...

sama2yahh :))

eh eh

Sesumpah said...

sama2yahh :))

eh eh